Περιοχές Εξυπηρέτησης

Το peribelonaskaiklostis.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου μέσω ταχυμεταφορέα (Courier ACS) κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Κόστος

Το κόστος μεταφορικών κάθε παραγγελίας είναι 4.50€ για όλη την Ελλάδα. Το κόστος αντικαταβολής (εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής) είναι 2€. Για παραγγελίες με μεγαλύτερο βάρος ή όγκο  θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το επιπλέον κόστος των μεταφορικών.

Για παραγγελίες άνω των 50€, οι οποίες δεν υπερβαίνουν το 1 κιλό, σε ογκομέτρηση ή βάρος, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν εντός Ελλάδος.

Για την Κύπρο το κόστος μεταφορικών κάθε παραγγελίας έως 1 κιλό είναι 9.50€ και 2.00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος αντικαταβολής (εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής) είναι 3,00€. Για παραγγελίες με μεγαλύτερο βάρος ή όγκο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το επιπλέον κόστος των μεταφορικών.

Για παραγγελίες άνω των 150€, οι οποίες δεν υπερβαίνουν το 1 κιλό, σε ογκομέτρηση ή βάρος, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για Κύπρο.

Χρόνος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα εντός Ελλάδος συνήθως αποστέλλονται μέσα σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Για την Κύπρο με την υπηρεσία θαλάσσιας μεταφοράς με την (ACS) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5

έως 7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για Κύπρο, Η αναχώρηση εκτελείται

μία με δύο φορές την εβδομάδα. Εφόσον η παράδοση από το κατάστημα παραλαβής στο κεντρικό κατάστημα

της Π. Ράλλη γίνεται έως την Τετάρτη το βράδυ, η παράδοση θα γίνεται την επόμενη ημερολογιακή

εβδομάδα, αλλιώς οι αποστολές παραμένουν έως την επόμενη αναχώρηση.

Παραλαβή από Κατάστημα

Στις επιλογές αποστολής υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στην Πάτρα Πατρέως 46-50 με κανένα επιπλέον κόστος.