Υλικά Σουτιέν Μαγιό

Για τις γυναίκες τα σουτιέν και τα μαγιό είναι αναπόσπαστο κομμάτι από την γκαρνταρόμπα τους. Λόγω της συχνής χρήσης, οι τιράντες ή τα κουμπώματα μπορούν να φθαρούν κάνοντας άβολη την εφαρμογή τους. Χωρίς να έχει φθαρεί το ύφασμα, είναι άσχημο και παράλληλα ασύμφορο να σταματήσει η χρήση τους λόγω των φθαρμένων τιραντών ή κουμπωμάτων.

Τα σουτιέν και τα μαγιό, επίσης, είναι εσώρουχα που μπορούν να ενισχυθούν με διάφορα αξεσουάρ. Μπορούν να τοποθετηθούν ενισχυτικά μαξιλαράκια για ένα πιο στητό στήθος. Επιπλέον, υπάρχουν και ειδικές τιράντες που δεν θα φαίνονται άσχημα σε αμάνικα ρούχα. Όλα αυτά μπορούν να σας δώσουν ένα ξεχωριστό στιλ σε κάθε είδους εμφανίσεις.

Για τους λόγους αυτούς, στο Περί Βελόνας και Κλωστής φροντίζουμε ώστε καμία γυναίκα να μη στερηθεί το αγαπημένο της εσώρουχο ή μαγιό λόγω φθοράς ή να απορρίψει κάποιο ως ακατάλληλο σε ξεχωριστές εμφανίσεις. Στη συλλογή μας θα βρείτε υλικά για σουτιέν και μαγιό, εξαιρετικής ποιότητας, όπως τιράντες και αξεσουάρ με τα οποία θα κάνετε τις επιδιορθώσεις και τις εμφανίσεις που επιθυμείτε.

  0
  Καλάθι Αγορών
  Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
   Calculate Shipping
   Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.