Δαντέλες

Η δαντέλα είναι ένα λεπτό ύφασμα που κατασκευάζεται με βελονάκι. Χαρακτηριστικό της δαντέλας είναι τα περίτεχνα ανοιχτά σχέδιά της, που φτιάχνονται με διαφορετική τεχνική το καθένα, και που στολίζουν κάθε δημιουργία προσδίδοντας ένα αρχοντικό στιλ.

Εκτός από τα σχέδια, διαφέρουν και ως προς τα νήματα. Αρχικά κατασκευάζονταν από μετάξι και λινό. Πλέον, εκτός από αυτά χρησιμοποιούνται και άλλα νήματα, όπως βαμβακερά και με συνθετικές ίνες. Έτσι, μπορείτε να βρείτε από απλές δαντέλες, εξίσου υψηλής ποιότητας, μέχρι και ιδιαίτερες που θα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Οι δαντέλες είναι ιδανικές για να στολίσουν τις δημιουργίες και τα ρούχα σας, δίνοντάς τους στιλ και φινέτσα! Χρησιμοποιούνται σαν τελείωμα ή σαν ενίσχυση σε ρούχα για να δώσουν μάκρος. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη συλλογή, δαντέλες εξαιρετικής ποιότητας, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Δαντέλες κορδονέ, κιπούρ, βαμβακερές σε τούλι, αλλά και πλεκτές, μονόχρωμες ή χρωματιστές, ελαστικές ή σταθερές, όλες διαθέσιμες για να τις προσθέσετε στις δημιουργίες σας!

  0
  Καλάθι Αγορών
  Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
   Calculate Shipping
   Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.