Αξεσουάρ Πλεξίματος

Το πλέξιμο είναι μια χαλαρωτική και υπέροχη απασχόληση για να ασχοληθείτε, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά. Εάν δεν έχετε γνώσεις και τώρα θέλετε να ξεκινήσετε το πλέξιμο, στη συλλογή μας θα βρείτε αξεσουάρ πλεξίματος, ιδανικά να σας βοηθήσουν στα πρώτα σας βήματα, αλλά και μετέπειτα. Με την επιλογή των αξεσουάρ αυτόν να είστε σίγουροι ότι το πλέξιμο θα γίνει παιχνιδάκι!

Διατίθενται θήκες για βελόνες και βελονάκια, μετρητές σειρών πλεξίματος, χτένα για κόμπους, μύλοι για κορδόνια και άλλα. Έτσι, θα μπορείτε να έχετε τις βελόνες και τα βελονάκια σας μαζεμένα, χωρίς να τα ψάχνετε, ενώ και οδηγούς που θα σας βοηθούν στο μέτρημα των σειρών. Επειδή στο πλέξιμο οι σειρές πλεξίματος είναι το Α και το Ω για ένα σωστό αποτέλεσμα, είτε είστε καινούριοι είτε όχι, θα σας βοηθήσουν ώστε να μη χρειαστεί μετά να προβείτε σε διορθώσεις.

Ξεκινήστε το πλέξιμο με θάρρος και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη! Επιλέξτε τα αξεσουάρ που χρειάζεστε, σε συνδυασμό με τις βελόνες και τα εξαιρετικής ποιότητας νήματα, που διαθέτουμε, και αρχίστε το πλέξιμο. Να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα, τόσο εσείς όσο και οι γύρω σας!

Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Γκρι
Καφέ

Αξεσουάρ Πλεξίματος

Πλαστικό Πλέγμα για Τσάντες

12.00
  0
  Καλάθι Αγορών
  Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
   Calculate Shipping
   Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.