Στάμπες Διακοσμητικές

Οι στάμπες είναι μια πολύ καλή επιλογή για να διακοσμήσετε ρούχα ή τσάντες, ή ακόμα και να τις χρησιμοποιήσετε σαν διακοσμητικά μπαλώματα σε φθαρμένα ρούχα. Είναι ιδιαίτερα αγαπητές από μικρούς και μεγάλους και μπορούν να αναβαθμίσουν το στιλ σας, κάνοντάς το πιο καθημερινό και νεανικό.

Στη συλλογή του Περί Βελόνας και Κλωστής θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε στάμπες διακοσμητικές, διάφορες, για αγόρια και για κορίτσια. Είναι εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλες να τις εφαρμόσετε στα ρούχα και στις τσάντες σας, για να τα στολίσετε. Μπορείτε, επίσης να επιδιορθώσετε τα φθαρμένα ρούχα σας, τοποθετώντας πάνω τους στάμπες της επιλογής σας, χαρίζοντάς τους παράλληλα και το προσωπικό σας στιλ!

Οι στάμπες που διαθέτουμε είναι θερμοκολλητικές και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα πάνω στα ρούχα σας. Χρησιμοποιήστε αρκετό ατμό από το σίδερό σας, για να λιώσει η κόλλα, ώστε να έχουν ένα σταθερό κράτημα πάνω στα ρούχα και τις τσάντες σας. Για ακόμα καλύτερο κράτημα, μπορείτε να τα ράψετε με υλικά ραπτικής, που θα βρείτε στη συλλογή μας. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι οι στάμπες που επιλέξατε δεν θα βγουν από τα ρούχα και τις τσάντες σας!

  0
  Καλάθι Αγορών
  Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
   Calculate Shipping
   Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.