Στάμπες για Αγόρια

Τα αγόρια, ήδη από το δημοτικό, θέλουν να ξεχωρίζουν για το στιλ τους. Οι μηχανές, τα αστεία λογότυπα και τα σχέδια με ταχύτητα, είναι μερικά από τα σχέδια που αγαπούν και θέλουν να διαθέτουν ως διακοσμητικά στην τσάντα και στην κασετίνα τους, για να νιώθουν πιο δημοφιλή στο σχολείο τους.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε στάμπες για αγόρια, διαφόρων σχεδίων, για να στολίσουν την τσάντα και την κασετίνα τους. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε τα παντελόνια τους ή να επιδιορθώσετε τα φθαρμένα ρούχα τους, δίνοντάς τους παράλληλα ένα πιο ξεχωριστό στιλ.

Οι στάμπες που θα βρείτε στη συλλογή μας είναι όλες θερμοκολλητικές. Αφού επιλέξετε τις στάμπες για αγόρια που αρέσουν στο παιδί σας, μπορείτε να τις τοποθετήσετε εύκολα πάνω στα ρούχα και την τσάντα του χρησιμοποιώντας το σίδερό σας. Με άφθονο ατμό θα λιώσει η κόλλα και θα είναι πολύ σταθερές πάνω στο ύφασμα που θα τις τοποθετήσετε.

Για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα, μπορείτε να τις ράψετε, αφού τις κολλήσετε, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες βελόνες και κλωστές, που θα βρείτε στη συλλογή με τα υλικά ραπτικής μας.

Βλέπετε 1–30 από 39 αποτελέσματα

Γαλάζιο
Κίτρινο
Πορτοκαλί
+1
2.00
1.20
1.50
Γαλάζιο
Γκρι
Εκρού
+3
0.90
1.00
Κίτρινο
Κόκκινο
2.70
Γαλάζιο
Εκρού
Καφέ
+4
1.00

Στάμπες για Αγόρια

Θερμοκολλητική Στάμπα Nomad Rider

3.50
3.00
Γαλάζιο
Γκρι

Στάμπες για Αγόρια

Θερμοκολλητικό Μοτίφ Britannia

1.50
Γαλάζιο
Εκρού
Κόκκινο
+1
2.40

Στάμπες για Αγόρια

Θερμοκολλητικό Μοτίφ Disney

3.00
  0
  Καλάθι Αγορών
  Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
   Calculate Shipping
   Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.