Κλωστές Κεντήματος

Το κέντημα είναι μια υπέροχη δημιουργική απασχόληση, που αξίζει να μάθετε, αν δεν γνωρίζετε. Κεντώντας μπορείτε να διακοσμήσετε κάθε έπιπλο του σπιτιού σας με τις υπέροχες δημιουργίες σας, ή ακόμα και να τα βάλετε μέσα σε κάδρα στολίζοντας τον τοίχο σας. Είναι μια απασχόληση που θα σας απαλλάξει από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας και θα σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό, βλέποντας τα εκπληκτικά αποτελέσματά σας.

Στο Περί Βελόνας και Κλωστής θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από κλωστές κεντήματος, όπως μουλινέ, κότον περλέ, μεταλλιζέ και χρυσοκλωστές για κέντημα στο χέρι ή την μηχανή. Οι κλωστές κεντήματος, που διαθέτουμε, είναι εξαιρετικής ποιότητας, 100% βαμβακερές και θα τις βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το χρώμα τους θα δώσει ζωντάνια στα έργα σας, η οποία θα παραμείνει λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας.

Είτε είστε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες, θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από την εξαιρετική ποιότητα των κλωστών μας. Για δημιουργίες που θα αντέξουν στον χρόνο και στο πλύσιμο, επιλέξτε τις κλωστές που θα στολίσουν το εργόχειρό σας, καθώς και τον καμβά κεντήματος, που θα βρείτε στη συλλογή μας με τα υλικά κεντήματος.

Προβολή όλων των 21 αποτελεσμάτων

01
02
03
+478

Κλωστές Κεντήματος

Κλωστή Κεντήματος DMC Mouline 117

0.90
POPULAR
Γαλάζιο 93
Γκρι 53
Καφέ 105
+13
0.90
208
209
210
+286