Στάμπες με Ομάδες

Όλοι οι φανατικοί οπαδοί μιας ομάδας θέλουν να προβάλλουν την προτίμησή τους στη συγκεκριμένη ομάδα. Στους αγώνες θέλουν με κάθε τρόπο να την υποστηρίζουν πνευματικά και υλικά την ομάδα τους, χρησιμοποιώντας σημαίες, ρούχα και καπέλα με στάμπες της ομάδας. Χρησιμοποιώντας στάμπες με ομάδες μπορούν όλοι να διακοσμήσουν ρούχα και αξεσουάρ, ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε αγώνα.

Στη συλλογή του Περί Βελόνας και Κλωστής θα βρείτε μια ποικιλία σε στάμπες με ομάδες, για να στολίσετε τα ρούχα, τα καπέλα και τα περικάρπιά σας, επιλέγοντας αυτή που αντιπροσωπεύει την ομάδα σας. Μπορείτε, επίσης, να τα χρησιμοποιήσετε ως μπαλώματα σε φθαρμένα ρούχα σας, διακοσμώντας τα με το σύμβολο της αγαπημένης σας ομάδας!

Οι στάμπες με ομάδες, που διαθέτουμε, είναι εξαιρετικής ποιότητας και δεν ξεβάφουν στο πλύσιμο. Επιπλέον, είναι θερμοκολλητικές και μπορείτε εύκολα να τις τοποθετήσετε σε όποιο ύφασμα θέλετε, χρησιμοποιώντας το σίδερό σας. Με αρκετό ατμό θα μπορέσετε να λιώσετε την κόλλα τους, ώστε να κολλήσουν σταθερά πάνω στο ύφασμα της επιλογής σας. Για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα, μπορείτε να τις ράψετε, αφού τις κολλήσετε, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες βελόνες και κλωστές, που θα βρείτε στη συλλογή με τα υλικά ραπτικής μας.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

  0
  Καλάθι Αγορών
  Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
   Calculate Shipping
   Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.