Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή (πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ολόκληρη την Ελλάδα. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 2€ και 2,80€ για Κύπρο στο συνολικό κόστος της παραγγελίας. Όλοι οι άλλοι τρόποι πληρωμής δεν έχουν κάποια αντίστοιχη επιβάρυνση, επίσης πλέον μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελία σας με χρεωστική κάρτα απευθείας στον courier.

Σημείωση: Για παραγγελίες άνω των 200€ δεν γίνεται δεκτός σαν τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

2. Μέσω πιστωτικής κάρτας

Γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, MasterCard που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (συμπεριλαμβάνονται και οι κάρτες τύπου Attica Gift Card, προπληρωμένη Eurobank Visa κ.λπ.). Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει (ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ) το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται συγχρόνως με τη διαδικασία τιμολόγησης, λίγο πριν την αποστολή των προϊόντων στον πελάτη.

Σημείωση: Δεν δεχόμαστε American Express και Diners.

Αν δεν είστε ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας που θα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να μας στείλετε με email στο info@peribelonaskaiklostis.gr υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) επικυρωμένη από την Αστυνομία, που να αναφέρει ότι ο κάτοχος της κάρτας αυτής αποδέχεται να χρησιμοποιηθεί η πιστωτική του για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα peribelonaskaiklostis.gr. Μετά από αυτό το βήμα η παραγγελία θα πραγματοποιηθεί με τη γνωστή διαδικασία.

3. Μέσω Paypal

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η χρήση της υπηρεσίας Paypal είναι ιδιαίτερα εύκολη, και μπορεί να γίνει μέσω του site της εταιρείας ή κινητού τηλεφώνου.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Alpha: IBAN GR6101405300530002340017778

Δικαιούχος: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

Εθνική: IBAN GR3201102290000022900209580

Δικαιούχος: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε την κατάθεση για να ελεγχθεί η άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Οποιοδήποτε κόστος τραπεζικής συναλλαγής, από μεταφορά χρημάτων, επιβαρύνει τον πελάτη.

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου

Στο peribelonaskaiklostis.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία το Α.Φ.Μ τις επιχειρήσεις που θα κοπεί το τιμολόγιο αγοράς.