Καμβάδες Σταμπωτοί

Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το κέντημα, αλλά δεν βρίσκετε κάποιο σχέδιο, που να σας εμπνέει για να το φτιάξετε, σας έχουμε τη λύση! Επειδή πολλές φορές συμβαίνει να μην έχετε κάποιο σχέδιο που να σας αρέσει να φτιάξετε, η λύση για εσάς είναι οι σταμπωτοί καμβάδες. Σε αυτούς θα βρείτε έτοιμα σχέδια, στα οποία θα κεντήσετε από πάνω το συγκεκριμένο σχέδιο, που απεικονίζει, γρήγορα και εύκολα. Οι καμβάδες σταμπωτοί είναι ιδανικοί και για αρχάριους στο κέντημα, ώστε να ακολουθούν βήμα-βήμα το σχέδιο.

Στο Περί Βελόνας και Κλωστής θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή με καμβάδες σταμπωτούς για κέντημα, σε διάφορα σχέδια. Πάνω στον καμβά είναι τυπωμένα διάφορα σχέδια, που μπορείτε να επιλέξετε για να κεντήσετε πάνω τους και να στολίσετε το σπίτι σας.

Μπορείτε να επιλέξετε καμβάδες με χριστιανικές αναπαραστάσεις, τοπία και λουλούδια, σκηνές με ανθρώπους και τραβέρσες. Βλέποντας τα χρώματα που έχουν πάνω τους οι σταμπωτοί καμβάδες μας, μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τα ίδια σε κλωστές, που θα βρείτε στη συλλογή μας, για να κεντήσετε πάνω τους.

  0
  Καλάθι Αγορών
  Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
   Calculate Shipping
   Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.