Ρέλι με Λουλούδια

1.00

Ρέλι με πολύχρωμα λουλούδια.

Η τιμή είναι ανά μέτρο, ελάχιστη ποσότητα μισό μέτρο, επιλογή αγοράς ανά 10 εκατοστά.

14 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 00884 Κατηγορίες: ,
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2610002900

Το Ρέλι με Λουλούδια είναι μια υφασμάτινη λωρίδα με πολύχρωμα λουλούδια, ιδανική για να προσθέσετε μια χαρούμενη και ζωντανή πινελιά στις ραπτικές σας δημιουργίες. Μπορεί να τοποθετηθεί τσακισμένη στο τελείωμα ενός ρούχου ως εναλλακτικό φινίρισμα, αντί για το παραδοσιακό στρίφωμα.

Χαρακτηριστικά:

  • Φάρδος: 2.5cm
  • Σχέδιο: Πολύχρωμα λουλούδια
  • Υλικό: 100% βαμβακερό ύφασμα

Χρήση: Το ρέλι αυτό είναι κατάλληλο για διακόσμηση και φινίρισμα σε διάφορα είδη ρουχισμού, όπως φορέματα, φούστες, μπλούζες, καθώς και σε αξεσουάρ ή διακοσμητικά είδη. Προσδίδει μια φρέσκια και ανοιξιάτικη αίσθηση στις δημιουργίες σας.

Συμβουλές: Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να ράψετε το ρέλι με προσοχή, διασφαλίζοντας ότι η τσάκιση είναι ομοιόμορφη και σταθερή. Επιλέξτε νήμα σε αντίστοιχο χρώμα για ένα διακριτικό φινίρισμα ή σε αντίθεση για πιο τολμηρή εμφάνιση.

Με το Ρέλι με Λουλούδια, μπορείτε να αναβαθμίσετε τις ραπτικές σας δημιουργίες, προσθέτοντας χρώμα και ζωντάνια με έναν απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο.

Διαθεσιμότητα

Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Κατασκευαστής

OEM

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.