Οι επιδιορθώσεις ενδυμάτων θέλουν αγάπη και γνώσεις, για να γίνουν σωστά. Στο παρελθόν, δεν αποτελούσε την πρώτη σκέψη όταν χαλούσε ένα ρούχο. Ωστόσο, με τον καιρό, όλο και περισσότεροι λόγοι οδηγούν τον κόσμο στο να κάνει επιδιορθώσεις των ενδυμάτων τους. Η αύξηση της οικολογικής συνείδησης αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες αποτελούν κάποιους από αυτούς.

Το Περί Βελόνας και Κλωστής, πάντα δίπλα σας, προσφέρει υπηρεσίες επιδιόρθωσης και μεταποίησης των ενδυμάτων σας. Με άριστες γνώσεις, εμπειρία χρόνων και επιμονή στη λεπτομέρεια σας εγγυόμαστε ότι τα ρούχα σας θα γίνουν σαν καινούρια.

Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων

Οι επιδιορθώσεις ενδυμάτων και γενικότερα η ραπτική είναι το πάθος μας. Για αυτό και στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο μας, το προσωπικό μας εκτελεί τις επιδιορθώσεις των ενδυμάτων σας με φαντασία και μεράκι.

Θέλετε να επιδιορθώσετε ή να ανανεώσετε τα παλιά και φθαρμένα ρούχα σας; Μιλώντας με το έμπειρο προσωπικό μας, αλλά και με προτάσεις που θα σας δώσουν, τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!

Εσείς απλά θα μας φέρετε τα ρούχα που θέλουν επιδιορθώσεις, εμείς θα δούμε τι ακριβώς χρειάζονται και θα ξεκινήσουμε δουλειά.

Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων Περί Βελόνας και Κλωστής

Κοπτοραπτική στα μέτρα σας!

Στον χώρο μας πραγματοποιούμε επιδιορθώσεις ενδυμάτων όπως:

  • Φάρδεμα-στένεμα
  • Μπάλωμα
  • Φοδράρισμα
  • Κουμπότρυπες
  • Κόντεμα
  • Αλλαγή γιακά
  • Αλλαγή φερμουάρ κ.α.

Για τις επιδιορθώσεις και τις μεταποιήσεις των ενδυμάτων σας επιλέγουμε υλικά άριστης ποιότητας.

Και δεν μιλάμε για άλλα πέρα από αυτά που σας παρέχουμε στο κατάστημά μας. Είναι αποδεδειγμένη, από τις επιδιορθώσεις που κάνουμε τόσα χρόνια, η ποιότητά τους για αυτό και θέλουμε να τα παρέχουμε και σε εσάς.

Έτσι, χρησιμοποιούμε σε κάθε μας δουλειά τις κλωστές μας για να έχουμε πάντα σταθερά αποτελέσματα ραφής. Και δεν μιλάμε μόνο για τις κλωστές, αλλά γενικότερα για όλα τα υλικά ραπτικής μας!

Αφού ελέγξουμε το πρόβλημα, πάρουμε τα μέτρα σας -αν χρειαστεί- και ακούσουμε την επιθυμία σας, ξεκινάμε τη δουλειά.

Μεταποιήσεις ενδυμάτων

Μεταποιήσεις ενδυμάτων

Εκτός, όμως, από επιδιορθώσεις κάνουμε και μεταποιήσεις ενδυμάτων. Αν έχετε αφήσει καταχωνιασμένα στη ντουλάπα σας παλιά ρούχα, μη τα πετάξετε.

Με φαντασία και δημιουργικότητα, μπορούμε να μετατρέψουμε τα παλιά σας ρούχα σε αριστουργήματα.

Χρησιμοποιώντας αξεσουάρ για να τα διακοσμήσουμε, αλλά και με μικρές μεταποιήσεις θα γίνουν αγνώριστα.

Επιπλέον, μπορούμε και να τα μετατρέψουμε σε κάτι διαφορετικό για να μη σας θυμίζει το παλιό σας ρούχο.

Έτσι, μπορούμε να μετατρέψουμε το παλιό σας παντελόνι σε βερμούδα ή σορτς, το φόρεμά σας σε φούστα και πολλά άλλα!

Σας δίνουμε τη λύση

Όπως καταλάβατε, οι επιδιορθώσεις ενδυμάτων δεν θα σας γλιτώσουν μόνο χρήματα από την αγορά καινούριων ρούχων. Θα προσφέρουν, επίσης, και ανανέωση στο στιλ και στην γκαρνταρόμπα σας.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να πετάξετε το παλιό ή φθαρμένο ρούχο σας, φέρτε το σε εμάς. Με τις γνώσεις και τα άριστης ποιότητας υλικά μας θα το μετατρέψουμε σε μοντελάκι βιτρίνας!

    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.