Τα Λευκά σου Είδη

Τα πρώτα κρύα έχουν ήδη αρχίσει κι όλοι έχουμε μια διάθεση ανανέωσης μπροστά στην καινούρια χρονιά που θα έρθει. Αν κι εσύ νιώθεις ότι κάτι θες να αλλάξεις στο σπίτι αλλά και τις μέρες σου, το Περί Βελόνας και Κλωστής σε βοηθά να δώσεις χαρακτήρα στην διακόσμηση του σπιτιού σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Ανανέωσε τα ριχτάρια, κουβερλί, τραπεζομάντηλα ή ό,τι άλλο ύφασμα σκεφτείς, με υλικά ραπτικής και διακοσμητικά ενδυμάτων από το Περί Βελόνας και Κλωστής και δες το σπίτι σου με άλλο μάτι!

Υφάσματα για Διακόσμηση

Χαρίστε χρώμα και ζωή στα κουβερλί με κρόσια & πον-πον

Κρόσσια, φούντες και πον πον, αλλά και η διαχρονική δαντέλα, είναι όλα υλικά που έχουν φέτος την τιμητική τους, όσον αφορά την διακόσμηση ενδυμάτων. Η χειροποίητη δημιουργία ή παρέμβαση σε ένα ήδη κατασκευασμένο είδος υφάσματος είναι πάντα ένας δημιουργικός τρόπος να δοκιμάσεις το πόσο καλά πιάνουν τα χέρια σου, να περάσεις όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σου αλλά και να φτιάξεις τα αξεσουάρ του σπιτιού σου όπως εσύ ακριβώς επιθυμείς! Δες παρακάτω τις ιδέες του Περί Βελόνας και Κλωστής και δώσε προσωπικό στυλ στην διακόσμηση του σπιτιού σου..

Αναδείξτε την casual πλευρά των υφασμάτων σας με δαντέλες

Δρόσισε ο καιρός λοιπόν και τα κουβερλί μας κατέβηκαν από τις ντουλάπες. Το υπνοδωμάτιό σου έγινε χειμωνιάτικο, όμως κάτι σε χαλάει; Ράβοντας μια σειρά πον πον στο αγαπημένο σου χρώμα πάνω στο κουβερλί σου, απευθείας το μεταμορφώνει σε ένα διασκεδαστικό κομμάτι που θα φέρει νέο αέρα στο υπνοδωμάτιό σου! Έστρωσες χαλιά στο σαλόνι και σκέφτηκες να αλλάξεις τραπεζομάντηλο αλλά δεν θες να αγοράσεις καινούριο; Προσθέτοντας κρόσσια στο παλιό, θα χαρείς σαν να έχεις ένα ολοκαίνουριο! Επιπλέον, θα έχει το δικό του χαρακτήρα, θα είναι μοναδικό και θα πάρεις έξτρα χαρά επειδή θα έχεις βάλει το χεράκι σου στην μεταμόρφωσή του! Μήπως πάλι τα ριχτάρια του καναπέ σού φαίνονται πια λίγο βαρετά; Άλλος ένας λόγος να επισκεφτείς το Περί Βελόνας και Κλωστής και να προμηθευτείς παιχνιδιάρικα φουντάκια για να τα διακοσμήσεις, απλά, εύκολα και οικονομικά!

Δώστε παιχνιδιάρικη διάθεση στα λευκά είδη με κορδέλες

Σοβαρή αντίπαλος της δαντέλας στον μαραθώνιο της διακόσμησης ενδυμάτων, η κορδέλα είναι επίσης ένα από τα υλικά που μπορούν με δημιουργικό τρόπο να αλλάξουν την εμφάνιση ενός υφάσματος. Όταν μιλάμε δε για λευκά είδη, η κορδέλα σε όλα τα χρώματα και τις υφάνσεις, είναι μια πρωτότυπη ιδέα που θα δώσει μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο σπίτι σου. Στο Περί Βελόνας και Κλωστής, θα βρεις μεγάλη γκάμα από κορδέλες, βαμβακερές, από οργάντζα ή και τις αγαπημένες σατέν, σε πάρα πολλά χρώματα αλλά και πουά, καρό και φλοράλ, που σίγουρα θα ταιριάξουν με τα λευκά είδη του σπιτιού σου και θα εμπνεύσουν όμορφες δημιουργίες!

Δημιουργήστε με τα παιδιά σας

Τέλος, αν έχεις ο ίδιος παιδιά ή περνάς χρόνο με παιδιά, τα οποία μοιράζονται την αγάπη σου για δημιουργία, έχε στον νου σου ότι η μεταμόρφωση ενός ήδη έτοιμου υφάσματος, όπως οι ιδέες που συζητάμε στο άρθρο μας, είναι μια διαδικασία ευχάριστη, εύκολα και άκρως δημιουργική για ένα παιδί! Ειδικά αν αποφασίσετε να ανανεώσετε ένα από τα δικά του πράγματα, το κουβερτάκι του ή το μαξιλαράκι που αγαπά, τότε η χαρά θα είναι διπλή. Στο Περί Βελόνας και Κλωστής, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε όμορφα παιδικά κουμπάκια αλλά και στάμπες, που μπορούν να διακοσμήσουν τα λευκά είδη του μικρού σου και ειδικά από τα ίδια του τα χέρια!

Διακόσμηση για το Σπίτι Ριχτάρια
    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.