Diamond Dotz & Χειροτεχνίες

Μικροί και μεγάλοι συχνά ψάχνουμε εναλλακτικούς τρόπους για να περάσουμε δημιουργικά την ώρα μας. Μπορεί, πλέον, η χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών να είναι η πρώτη επιλογή, σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλες πιο εποικοδομητικές επιλογές.
Οι χειροτεχνίες είναι ίσως η καλύτερη δημιουργική απασχόληση για τον άνθρωπο. Δεν κάνουν μόνο καλό στην ψυχολογία, αλλά επίσης είναι πολύ καλές για άτομα με άνοια και παιδιά με διάσπαση προσοχής. Ένα νέο είδος χειροτεχνίας, οι πίνακες με ψηφίδες της Diamond Dotz, είναι αυτό που θα κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Τι είναι το Diamond Dotz;

Το Diamond Dotz είναι ένα σετ χειροτεχνίας που περιλαμβάνει ψηφίδες -τα λεγόμενα διαμαντάκια- καμβά, σκαφάκι και ειδικό στυλό τοποθέτησης. Αυτά τα διαμαντάκια μπαίνουν πάνω στον καμβά για να ζωντανέψει το σχέδιο που απεικονίζει.
Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια για να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει να στολίζει το σπίτι σας. Τα σχέδια έχουν βαθμούς δυσκολίας, ξεχωριστούς για την κάθε ηλικία. Είναι μια τέλεια επιλογή απασχόλησης για παιδιά από 5 έως 105 ετών. Οπότε μη νιώσετε ότι αυτή η δημιουργική απασχόληση είναι μόνο για παιδιά!

Γιατί να ασχοληθείτε με το Diamond Dotz;

Το Diamond Dotz λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία. Ακονίζει το μυαλό και βοηθάει στην αποβολή του άγχους και του στρες της καθημερινότητας. Όπως όλες οι χειροτεχνίες, ενισχύουν τη μνήμη και συμβάλλουν -κυρίως στα μικρά παιδιά- στη λεπτή κινητικότητα. Παράλληλα, συμβάλλουν στην οργανωτικότητά τους, καθώς πρέπει με προσοχή και σκέψη να τοποθετήσουν σωστά τα διαμαντάκια πάνω στο σχέδιο.

Είναι, επίσης, ένας δημιουργικός τρόπος για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών σας. Αυτό συμβαίνει καθώς, μέσω της ενασχόλησης με αυτό, μαθαίνουν να δίνουν το 100% του εαυτού τους για την ολοκλήρωση του έργου τους. Αυτό θα βοηθήσει και μελλοντικά, αφού μαθαίνουν να παραμένουν προσηλωμένα στον στόχο τους, ολοκληρώνοντας ό,τι αρχίζουν.

Άλλα οφέλη του Diamond Dotz

Σαν μια δραστηριότητα με πολλές διαβαθμίσεις στη δυσκολία της, είναι ιδανική για να την ξεκινήσει όλη οικογένεια μαζί. Είναι ένας καλός τρόπος να έρθετε ακόμα πιο κοντά, τα μεσημέρια Κυριακής, και να δημιουργήσετε ακόμα μεγαλύτερους δεσμούς μεταξύ σας!
Με αυτό τον τρόπο θα ξεκολλήσετε από τις οθόνες των κινητών και του υπολογιστή και θα ενισχύσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Έτσι, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας, κάτι που θα συμβάλλει και στην ψυχολογία σας και κυρίως των παιδιών σας.

Κάντε το Diamond Dotz το καινούριο σας χόμπι!

Όπως καταλάβατε, το Diamond Dotz είναι μια πολύ καλή επιλογή για να φροντίσετε εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Για αυτό, κάντε την αρχή και δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα όχι μόνο στο σπίτι σας, αλλά και σε εσάς τους ίδιους!
Στο Περί Βελόνας και Κλωστής θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πίνακες με ψηφίδες Diamond Dotz για κάθε ηλικία. Επίσης, θα βρείτε υλικά κεντήματος, όπως βελόνες και κλωστές, για να σταθεροποιήσετε το έργο σας πάνω σε μαξιλάρια ή όπου αλλού θέλετε. Ξεκινήστε αυτή τη δημιουργική απασχόληση, βρείτε τον εαυτό σας και στολίστε το σπίτι σας με μοναδικά σχέδια!

    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.