Ιδέες για Χειροποίητη Διακόσμηση Γάμου ή Βάπτισης

Έφτασε το καλοκαίρι στο Περί Βελόνας και Κλωστής και τα υλικά ραπτικής μας ντύνονται σε καλοκαιρινές αποχρώσεις. Μιας και το καλοκαίρι είναι κατά γενική ομολογία η πιο κεφάτη περίοδος για να γιορτάσεις τις σημαντικές στιγμές στην ζωή σου, το Περί Βελόνας και Κλωστής έχει φροντίσει για σένα, ανανεώνοντας τις συλλογές του σε υλικά ραπτικής και κεντήματος! Ο γλυκός καιρός, οι διακοπές κι η ανάλαφρη διάθεση κάνουν το καλοκαίρι την αγαπημένη εποχή των ζευγαριών, ειδικά όταν έχει να κάνει με την απόφαση να παντρευτούν ή να βαπτίσουν τα νέα μέλη της οικογένειας τους.

Κουφέτα

Εύκολα Tips Διακόσμησης Γάμου ή Βάπτισης

Αν λοιπόν ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία και φέτος το καλοκαίρι ετοιμάζεις τον γάμο σου ή τα βαπτίσια του μικρού σου, σίγουρα θα έχεις ήδη αγχωθεί και σπαζοκεφαλιάσει με τις ετοιμασίες και τα έξοδα. Κι όμως, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο απλά, αν έχεις όρεξη, χρόνο και τα κατάλληλα υλικά για να κατασκευάσεις χειροποίητα κάποια από τα αναγκαία διακοσμητικά των παραπάνω τελετών! Στο Περί Βελόνας και Κλωστής θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία κορδέλες, σχοινάκια, κλωστές, δαντέλες κι άλλα πολλά διακοσμητικά ενδυμάτων! Με βασικά εφόδια την φαντασία, το μεράκι και δυο-τρεις έξυπνες ιδέες, μπορείς τώρα να κατασκευάσεις με τα ίδια σου τα χέρια μπομπονιέρες και διακοσμητικά χώρων ή να ομορφύνεις τις λαμπάδες και τα προσκλητήρια με κορδέλες και δαντέλες.

Υλικά Διακόσμησης για Μπομπονιέρες

Βασικό κομμάτι της τελετής τόσο του γάμου όσο και της βάπτισης, που εύκολα μπορεί να κατασκευαστεί στο χέρι με απλά υλικά, είναι φυσικά οι μπομπονιέρες. Η μεγάλη ποικιλία σε κορδέλες κάθε πάχους, χρώματος και σχεδίου του Περί Βελόνας και Κλωστής θα ικανοποιήσει ακόμα και την πιο απαιτητική νύφη, μαμά ή… πεθερά. Μην υποτιμήσεις λοιπόν την αξία της κορδέλας – είναι η πινελιά που θα δώσει στυλ στην ιδιαίτερη ημέρα σας. Διάλεξε τον χρωματικό συνδυασμό που προτιμάς και φτιάξε με κορδέλες μεγάλους φιόγκους για να κλείσεις και να διακοσμήσεις τα πουγκιά, κουτιά, βαζάκια ή ακόμα και δοκιμαστικούς σωλήνες, μέσα στα οποία θα κλείσεις τα κουφέτα σου. Μια άλλη όμορφη κι απλή ιδέα είναι οι κρεμαστές μπομπονιέρες, που μπορούν να γίνουν ωραία διακοσμητικά για τους καλεσμένους, ειδικά αν η τελετή και το πάρτυ σου έχουν θέμα. Για παράδειγμα, σε μια βάπτιση με θέμα την θάλασσα, τι πιο όμορφο κι απλό από το να κολλήσεις όμορφες κλωστές και λεπτές κορδέλες σε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα παρμένα από τον θαλάσσιο κόσμο, από τα οποία μπορείς να κρεμάσεις τα κουφέτα σου τυλιγμένα σε τούλι.

Διαλέξτε την Κουρτίνα της Αρέσκειάς σας

Μια άλλη πτυχή των τελετών του γάμου και της βάπτισης την οποία εύκολα μπορείς να αναλάβεις μόνος είναι η διακόσμηση του χώρου. Κι εδώ η κορδέλα κι η δαντέλα έχουν την τιμητική τους και το Περί Βελόνας και Κλωστής σε βγάζει πάλι ασπροπρόσωπο με την μεγάλη ποικιλία. Ανάλογα με το στυλ λοιπόν που έχεις γενικά διαλέξει για την τελετή ή το πάρτυ του γάμου ή της βάπτισης, αλλά και τον χώρο στον οποίο θα τελεστεί, μπορείς να βρεις εύκολα και οικονομικά διακοσμητικά φαναράκια, λιτά βάζια ή γυάλες για να διακοσμήσεις τα τραπέζια των καλεσμένων, ή το τραπέζι στην είσοδο του πάρτυ. Από απλά και καθημερινά, τα αντικείμενα αυτά αποκτούν χαρακτήρα με την προσθήκη μιας όμορφης δαντέλας, μιας καλαίσθητης κορδέλας ή ακόμα και με διακοσμητικά ενδυμάτων όπως κεφάτα πον – πον στα βάζα με τα ζαχαρωτά που αγαπήσουν οι μικροί καλεσμένοι.

Καταλήγοντας

Αυτά κι άλλα πολλά μπορείς να σκεφτείς αν αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη, για να γίνει η ξεχωριστή μέρα του γάμου σου ή της βάπτισης των παιδιών σου μοναδική κι απόλυτα ταιριαστή στον χαρακτήρα σου και των αγαπημένων σου προσώπων. Αξιοποίησε τις μεγάλες συλλογές σε διακοσμητικά ενδυμάτων, κορδέλες, δαντέλες και υλικά ραπτικής του Περί Βελόνας και Κλωστής και δημιούργησε μοναδικά διακοσμητικά για την όμορφη μέρα σου λοιπόν!

Μπομπονιέρα με Κορδέλα
    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.