Ιδέες για Kκέντημα (Μέρος Β)

Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο, τα κεντήματα πάνω σε ρούχα και αξεσουάρ είναι η νέα τάση της μόδας την οποία σίγουρα κι εσείς θα λατρέψετε. Τα κεντήματα θα δώσουν μια άλλη διάσταση στα ρούχα και αξεσουάρ σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτές οι δημιουργίες θα είναι δικές σας τις οποίες κανένας δεν θα τις βρει στην αγορά διότι τις φτιάξατε εσείς. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις ιδέες μας για να φτιάξετε χειροποίητα κεντήματα πάνω στα δερμάτινα αξεσουάρ σας και στα ξύλινα έργα τέχνης του σπιτιού σας. Επομένως πάρτε βελόνα και κλωστή όπως και υλικά ραπτικής και ξεκινήστε να φτιάχνετε δημιουργίες με έμπνευση και φαντασία, εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ιδέες για Κέντημα

Αλλάξτε το Στυλ

Εάν θέλετε το πορτοφόλι ή η τσάντα ή η δερμάτινη σας θήκη να αποκτήσει ένα διαφορετικό στυλ με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια, ακολουθήστε τις οδηγίες μας. Τα κεντήματα πάνω σε δερμάτινα αξεσουάρ είναι πηγή έμπνευσης διάσημων σχεδιαστών. Η διαδικασία είναι πολύ απλή αρκεί να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία για το άνοιγμα των τρυπών.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • βελόνες για κέντημα μεσαίου και χοντρού μεγέθους
  • κλωστές
  • ένα διάτρητο πατρόν
  • ψαλίδι

Εφόσον επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει το επόμενο βήμα είναι να το τοποθετήσετε το πατρόν πάνω στο δερμάτινο αξεσουάρ. Ξεκινήστε να ανοίγετε τις αντίστοιχες τρύπες του πατρόν πάνω στο αξεσουάρ χρησιμοποιώντας χοντρή βελόνα. Συνιστούμε να τοποθετήσετε κάτω από το δέρμα ένα χαρτόνι για να μην τσαλακωθεί και παράλληλα το άνοιγμα των τρυπών να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Με τη χρήση βελόνας πιο χοντρού μεγέθους από την προηγούμενη ξεκινήστε να κάνετε τις τρύπες πιο μεγάλες ώστε να περαστεί η κλωστή με μεγαλύτερη άνεση. Πλέον είστε έτοιμοι να αρχίσετε να κεντάτε πάνω στο δέρμα ώστε να δημιουργήσετε το σχέδιο του πατρόν που επιλέξατε.

Ιδέες από την Ομάδα μας

Ακολουθείστε τις ίδιες οδηγίες με αυτές των δερμάτινων αξεσουάρ με τη μόνη διαφορά, για το άνοιγμα των τρυπών θα χρειαστείτε ένα μικρό τρυπάνι.
Όπως αντιλαμβάνεστε τα χειροποίητα κεντήματα μπορούν να διακοσμήσουν τα ρούχα, αξεσουάρ σας αλλά και τα ξύλινα έργα τέχνης του σπιτιού σας. Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας και ακολουθήστε τη νέα τάση της μόδας που συστήνουν οι διάσημοι σχεδιαστές, με τη μόνη διαφορά ότι στις δημιουργίες σας βάζετε τη δική σας πινελιά. Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα… Φαντασία χρειάζεται…. Από τη ομάδα του Περί Βελόνας και Κλωστής: Ιδέες με στυλ και φαντασία.

Ανανέωση Στυλ
    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.