Ιδέες για το Kέντημα

Πρωτοπορώντας στον χώρο της ραπτικής διαπιστώσαμε ότι η νέα τάση της μόδας απαιτεί χειροποίητα κεντήματα σε ρούχα, αξεσουάρ, έργα τέχνης κ.λπ. με αποτέλεσμα που σίγουρα θα λατρέψετε. Ποτέ άλλοτε το κέντημα δεν εισέβαλλε τόσο πολύ στον χώρο της μόδας κοσμώντας όχι μόνο τα τραπεζάκια και τους μπουφέδες σας αλλά και την γκαρνταρόμπα, τις τσάντες σας και όχι μόνο. Είμαστε βέβαιοι ότι διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα πάρετε αύριο βελόνα και κλωστή και όλα τα υλικά κεντήματος που απαιτούνται για να φτιάξετε δικά σας δημιουργήματα που κανένας άλλος δεν έχει.

Κέντημα και Ιδέες

Νέα Σχέδια και Στυλ

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ενεργοποιήσετε τη φαντασία σας για να καταπλήξετε τους πάντες με νέα σχέδια τα οποία θα φτιάξετε οι ίδιοι, γρήγορα και με χαμηλό κόστος. Τα κεντήματα μπορούν να διακοσμούν πολλά είδη υφάσματος. Με κεντήματα μπορείτε επίσης να κοσμήσετε και ξύλινα έργα τέχνης τα οποία έχουν γίνει τάση και φανερώνουν έμπνευση και υψηλή αισθητική.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις ιδέες μας για να φτιάξετε χειροποίητα κεντήματα πάνω στην αγαπημένη σας μπλούζα.

Δημιουργήστε το Σχέδιο που Θέλετε

Η τοποθέτηση ενός χειροποίητου κεντήματος στις αγαπημένες σας μπλούζες είναι μια διαδικασία εύκολη αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες μας. Αρχικά πρέπει να προμηθευτείτε έναν καμβά ο οποίος θα αποτρέψει την παραμόρφωση του σχεδίου σας. Το σχέδιο και το μέγεθος του χειροποίητου κεντήματος που θα τοποθετήσετε στη μπλούζα σας θα το επιλέξετε εσείς. Ό,τι σχέδιο και να επιλέξετε το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό χαρίζοντας προσωπικότητα και στυλ στην αγαπημένη σας μπλούζα. Τι θα χρειαστείτε:

  • Καμβά ξεφτίσματος
  • Τελάρο κεντήματος
  • Βελόνα με μύτη
  • Κλωστή

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τελάρο κεντήματος, επειδή θα το χρησιμοποιήσετε πάνω σε ρούχο. Ξεκινήστε τη διαδικασία γυρίζοντας το μπλουζάκι προς την έξω πλευρά και τοποθετήστε το τελάρο. Προσέξτε όμως να μην πιέζετε πολύ το τελάρο ώστε να μην επιμηκυνθεί το ύφασμα περισσότερο από το επιτρεπτό όριο. Εφόσον ολοκληρώσετε τη διαδικασία τοποθέτησης του κεντήματος πάνω στη μπλούζα ξεφτίζετε τον καμβά και στη συνέχεια σιδερώστε το. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να στολίσετε και άλλα είδη ρούχων, όπως τα τζιν, τις πετσέτες, ακόμα και τα καπέλα σας. Στο επόμενο μας άρθρο θα σας δώσουμε ιδέες για να διακοσμήσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ και τα έργα τέχνης του σπιτιού σας τα οποία θέλετε να δώσουν άλλη πνοή στους χώρους τους σπιτιού σας.
Από τη ομάδα του Περί Βελόνας και Κλωστής: Ιδέες με στυλ και φαντασία…

    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.