Η Βιβή Παναγοπούλου είναι η γυναίκα που κατάφερε τη δεκαετία του 1970 να μετατρέψει το αστείρευτο μεράκι και ταλέντο της για τη ραπτική σε επαγγελματική ενασχόληση. Δημιούργησε εκείνη την εποχή μια επιχείρηση επιδιόρθωσης και μεταποίησης ενδυμάτων με έδρα την Πάτρα και δίνει μια άλλη διάσταση στις δημιουργίες της, μετατρέποντας τη ραπτική σε τέχνη.

Η Βιβή Παναγοπούλου έθεσε υψηλούς στόχους και τους πέτυχε: να ικανοποιεί κάθε στιλιστική και αισθητική απαίτηση των πελατών της.

Υλικά Ραπτικής

Το Ταλέντο

Το ταλέντο και η τεχνογνωσία της πυροδοτήθηκαν από την εντατική παρακολούθηση μαθημάτων υφασματολογίας αποκτώντας ολοκληρωμένες γνώσεις για τα χαρακτηριστικά και τη δομή των υφασμάτων. Γνώσεις που ενίσχυσαν την αντίληψη της σε επίπεδο συνδυασμού υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων.

Η Γνώση

Η βαθιά γνώση της για τα υφάσματα, η μοναδική δεξιοτεχνία και πρωτοποριακή έμπνευση της αποτέλεσαν τα εφόδια για να χαράξει μια πολύ επιτυχημένη πορεία 50 ετών τα οποία μεταδόθηκαν σε επόμενες γενιές. Το μότο της Βιβής Παναγοπούλου είναι η ικανότητα της να συνδυάζει σχέδια, χρώματα και υλικά που καλύπτουν κάθε γούστο. Η απαράμιλλή τεχνική και πολυετή εμπειρία της επιβεβαιώνονται από το πλήθος των πελατών που την εμπιστεύτηκαν και φόρεσαν τα υπέροχα μοντέλα της. Μοντέλα ιδιαίτερα που φιλοτεχνήθηκαν με αγάπη, φαντασία και μεράκι, από την ταλαντούχα δημιουργό, κατάφεραν με την άψογη εφαρμογή τους να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Μία Ιδέα

Η Βιβή Παναγοπούλου, έχοντας τόσο υψηλή γνώση των υλικών ραπτικής αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και σε αυτόν τον χώρο και από το έτος 2012 σας καλωσορίζει στο φιλόξενο χώρο της με μια τεράστια συλλογή υλικών ραπτικής, κεντήματος και αξεσουάρ μόδας. Κάθε ένδυμα όπως και όλα τα κεντήματα που κοσμούνται με τα υψηλής ποιότητας υλικά ραπτικής και κεντήματος μετατρέπονται σε έργα τέχνης. Επιπλέον, στο κατάστημά της θα βρείτε μια ευρεία γκάμα ειδών δημιουργικής απασχόλησης σε διάφορα σχέδια, υλικά και χρώματα που θα δώσουν μια διαφορετική διάσταση στις χειροποίητες δημιουργίες σας. Επίσης, η Βιβή Παναγοπούλου συνεχίζει να παραμένει ενεργή στον χώρο που δημιούργησε με τόση αγάπη και μεράκι και εξακολουθεί να προσφέρει, στον ιδιαίτερα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο ραπτικής του καταστήματος, επιδιορθώσεις ενδυμάτων υπό τη συνεχή καθοδήγηση και επίβλεψη της.Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ραπτικής προσωπικό του καταστήματος της συνεχίζει επάξια την 50ετή πορεία που χάραξε η ίδια και εκπληρώνει τους στόχους που έθεσε εκείνη προ πολλών ετών.

Μετά από την 50ετή πορεία στον χώρο της ραπτικής μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα των υλικών ραπτικής, κεντημάτων και των υπηρεσιών επιδιόρθωσης ενδυμάτων και να κάνουμε πάντα τη σωστή επιλογή υλικών και διακοσμητικών στοιχείων που κοσμούν τα υφάσματα, τα κεντήματα και τα αξεσουάρ σας. Την γκάμα αυτή φροντίζουμε να την εμπλουτίζουμε συνεχώς με γνώμονα τις νέες τάσεις της μόδας, της εποχής αλλά και των αναγκών σας.

Η Έδρα

Με στόχο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας, σε πανελλαδικό επίπεδο, και να επιτύχουμε την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πέραν του φυσικού καταστήματος που εδρεύει στην Πάτρα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας, παρέχει μια τεράστια ποικιλία υψηλής ποιότητας υλικών ραπτικής, κεντημάτων και αξεσουάρ μόδας που πουθενά αλλού δεν θα βρείτε. Όπως δηλώνει η Βιβή Παναγοπούλου: η ραπτική απαιτεί φαντασία και μεράκι! Εμείς το έχουμε!

ΠΑΤΡΕΩΣ 46-50

Το νέο μας κατάστημα από το 2022.

νεο καταστημα

ΓΕΡΜΑΝΟΥ 160

Το παλιό μας κατάστημα από 2012 ως 2022.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.