Μπαίνει σιγά-σιγά ο χειμώνας και τα πρώτα κρύα και εσύ θες να ανανεώσεις τα χειμερινά ρούχα σου και όχι μόνο;

Υπάρχει μια λύση πιο οικονομική και, φυσικά, πολύ δημιουργική! Τι λες, λοιπόν, να πλέξεις τα δικά σου χειμερινά με βελόνες πλεξίματος και μαλλί;

Το πλέξιμο είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου. Πόσο μάλλον το χειμώνα που μένουμε πιο πολλές ώρες μέσα στο σπίτι.

Γιατί, λοιπόν, να μη φτιάξεις τα δικά σου χειμερινά, που θα ταιριάζουν πλήρως στο στιλ σου;

Στο παρόν άρθρο σου δίνουμε μερικές ιδέες για το τι μπορείς να πλέξεις, αλλά και μερικά tips για τη διευκόλυνσή σου!

Τι να Πλέξεις για το Χειμώνα

Κουβέρτα

Τι καλύτερο από μια κουβέρτα που σε αγκαλιάζει και σε ζεσταίνει τα χαλαρά απογεύματα και τις νύχτες στο σπίτι; Είτε τη θες ως ριχτάρι στον καναπέ είτε για το κρεβάτι, είναι ιδανική να σου δώσει τη ζεστασιά που χρειάζεσαι!

Πάρε το κατάλληλο κουβερτόνημα στα χρώματα που προτιμάς, καθώς επίσης, χρησιμοποίησε, για δική σου διευκόλυνση, βελόνες πλεξίματος κυκλικές. Φτιάξε τα σχέδια της αρεσκείας σου και ανανέωσε το χώρο με τις υπέροχες δημιουργίες σου.

Πλέξιμο Κασκόλ

Κασκόλ

Ίσως και το αρχικό που μαθαίνει κάποιος αρχάριος στο πλέξιμο. Είτε τώρα ξεκινάς το πλέξιμο είτε κατέχεις τη μαεστρία του πλεξίματος, το κασκόλ είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείς να φτιάξεις.

Είναι ιδανικό όχι μόνο να σε ζεσταίνει τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά και να αναβαθμίσει το στιλ σου σε κάθε έξοδο.

Χρησιμοποίησε το χρώμα νήματος που προτιμάς και χρησιμοποίησε ίσιες βελόνες που είναι ό,τι πρέπει για αυτό!

Πολύ σύντομα θα το έχεις έτοιμο στα χέρια σου.

Γάντια

Συνεχίζοντας στα must αξεσουάρ για το χειμώνα, τα γάντια αποτελούν ένα απαραίτητο χειμερινό αξεσουάρ που μας κρατάει ζεστούς. Εφοδιάσου με βαμβακερό νήμα στα χρώματα που προτιμάς και ξεκίνα το πλέξιμο! Μπορείς να φτιάξεις γάντια με δάχτυλα ή και χωρίς, αλλά με θήκη που τα καλύπτει.

Επιπλέον, για τους μικρούς μας φίλους, μπορείς να πλέξεις πολύχρωμα δάχτυλα στα γάντια για να τους ξετρελάνεις. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και ξεδίπλωσε το ταλέντο σου. Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις βελόνες για κάλτσες, για πιο εύκολο και αποτελεσματικό πλέξιμο.

Σκούφο

Να μην ολοκληρώσουμε το σετ; Πως να λείπει από τα χειμερινά αξεσουάρ μας ο σκούφος!

Ο σκούφος είναι απαραίτητος το χειμώνα όχι μόνο για να μας ζεσταίνει, αλλά και για να μας χαρίζει ένα υπέροχο στιλ. Συμπληρώνει τέλεια το look σε κάθε εμφάνιση!

Είτε με χοντρή είτε πιο πυκνή πλέξη θα επιτελέσει τέλεια και τους δυο σκοπούς. Διάλεξε νήμα στο αγαπημένο σου χρώματα και ξεκίνα το πλέξιμο!

Ακόμη, για ευκολότερο πλέξιμο, προτίμησε βελόνες για κάλτσες ή κυκλικές βελόνες για υπέροχα αποτελέσματα.

Πλέξτε Σκούφο

Πουλόβερ

Αγαπημένα πουλόβερ! Είτε oversized είτε όχι, είναι το πιο αγαπημένο ρούχο του χειμώνα και όχι τυχαία. Πέρα από τη ζεστασιά που προσφέρει είναι ένα στιλάτο και πάντα στη μόδα ρούχο. Χρησιμοποίησε το νήμα και το χρώμα της προτίμησής σου και ξεκίνα το πλέξιμο με ίσιες βελόνες.

Επιπλέον, για δική σου διευκόλυνση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κυκλικές βελόνες, αλλά και αξεσουάρ πλεξίματος όπως μετρητές σειρών πλεξίματος. Έτσι, δεν θα χάσεις τη σειρά και θα έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Φτιάξε, λοιπόν, πουλόβερ, φόρεμα-πουλόβερ ή παιδικά πουλόβερ και εξέπληξέ τους όλους με τις δημιουργίες σου.

Ζακέτες

Άλλο ένα αγαπημένο ρούχο για το χειμώνα. Οι ζακέτες είναι τέλειες να φοράς όχι μόνο για χουχούλιασμα στο σπίτι, αλλά και σε πιο cozy εξόδους. Σου δίνουν όλη αυτή τη ζεστασιά που ζητάς το χειμώνα, σε ώρες που πίνεις τον καφέ σου στον καναπέ ή γενικότερα τις ώρες που χαλαρώνεις.

Διάλεξε το νήμα στα χρώματα που προτιμάς και ξεκίνα το πλέξιμο με ίσιες ή και κυκλικές βελόνες. Επίσης, μπορείς να της βάλεις και κουμπιά. Έτσι, θα την κρατάς κλειστή πάνω σου ή απλά για να της δώσεις ένα πιο ολοκληρωμένο και όμορφο στιλ.

Ξεκίνα το Πλέξιμο!

Αφού σου δώσαμε κάποιες ιδέες πλεξίματος για το χειμώνα, αλλά και βοηθητικά tips, ήρθε η ώρα για πλέξιμο!

Στο Περί Βελόνας και Κλωστής μπορείς να βρεις ό,τι υλικά χρειάζεσαι για να μεγαλουργήσεις. Θα βρεις βελόνες, νήμα, διακοσμητικά, κουμπιά και πολλά άλλα.

Έλα μια βόλτα από το φυσικό μας κατάστημα ή πλοηγήσου στο ηλεκτρονικό κατάστημα και εφοδιάσου όλα όσα χρειάζεσαι για τις δημιουργίες σου.

Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σου να σε εξυπηρετήσει και να δώσει λύση σε κάθε σου ερώτημα!

Πουλόβερ & Πλέξιμο
    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.