Εξώπλατο Φόρεμα

Σίγουρα όλες θα έχετε θελήσει να φορέσετε ένα πιο αποκαλυπτικό φόρεμα σε μια βραδινή σας έξοδο σε ένα κυριλέ εστιατόριο, σε μια δεξίωση ή γενικά σε κάποιο κοσμικό γεγονός. Πολλές φορές η παράλειψη του σουτιέν είναι η καλύτερη λύση, αλλά λίγες είναι αυτές που τολμούν να μη φορέσουν.

Στο παρόν άρθρο μας, θα σας δώσουμε συμβουλές για να μπορέσετε άφοβα να φορέσετε τα φορέματά σας, χωρίς το άγχος με τη χρήση κατάλληλων αξεσουάρ σουτιέν.

Είτε το φόρεμά σας είναι εξώπλατο, είτε strapless, είτε με βαθύ ντεκολτέ, μπορείτε να φορέσετε άνετα το σουτιέν σας, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές!

Εξώπλατα Φορέματα

Πέντε Τρόποι να Φορέσετε Άφοβα τα Φορέματά σας

1. Φορέματα με Αθλητική Πλάτη

Σίγουρα όλες έχετε από εκείνα τα φορέματα με την αθλητική πλάτη, είτε εφαρμοστά είτε πιο φαρδιά, που σας χαρίζουν άνεση και παράλληλα ιδιαίτερο στιλ. Κρίμα είναι, όμως, να χαλάσει η αισθητική ενός τόσο όμορφου φορέματος με την εμφάνιση των, απαραίτητων για τη στήριξη του σουτιέν, τιραντών.

Για να μην απορρίψετε την επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος εξαιτίας των τιραντών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα άγκιστρα! Τα άγκιστρα για τιράντες είναι το κατάλληλο αξεσουάρ, που μπορεί να έχει κάθε γυναίκα για τέτοιες περιπτώσεις. Ενώνοντας τις τιράντες σας με αυτό το θαυματουργό εξάρτημα, πετυχαίνετε χιαστί κράτημα στις τιράντες, που θα καλύπτεται ολοκληρωτικά από την πλάτη του φορέματος.

2. Εξώπλατα Strapless Φορέματα

Τι πιο σικ από εξώπλατα strapless φορέματα! Κάθε γυναίκα θέλει να βγάλει την πιο θηλυκή της πλευρά, φορώντας ένα πιο αποκαλυπτικό φόρεμα. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα φορέματα δεν δίνουν πολλές επιλογές για το τι σουτιέν θα βάλετε. Ιδανικότερη επιλογή, σίγουρα, είναι η παράλειψή του.

Για εσάς, όμως, που δεν νιώθετε άνετα χωρίς σουτιέν, τα αξεσουάρ μπούστου είναι η καλύτερη λύση! Τα αυτοκόλλητα καλύμματα θηλής και τα αυτοκόλλητα τύπου σουτιέν θα σας προσφέρουν την προστασία που θέλετε να νιώσετε, χωρίς να επηρεάζουν την αισθητική του φορέματός σας. Έτσι, θα είστε άνετες, γεμάτες αυτοπεποίθηση, μέσα στο σικ φόρεμά σας! Τα αυτοκόλλητα καλύμματα θηλής και τα αυτοκόλλητα τύπου σουτιέν είναι επίσης ιδανικά για φορέματα με πολύ βαθύ, με ασύμμετρο ντεκολτέ ή με low-cut κοψίματα στα πλαϊνά. Επειδή, όμως, δεν προσφέρουν καμία στήριξη, τα καλύμματα αυτά είναι ιδανικά για μεγέθη στήθους A, B και C.

3. Εξώπλατα Φορέματα με Βαθύ Άνοιγμα

Μια φοβερή επιλογή φορέματος για μια δεξίωση ή μια νυχτερινή έξοδο, είναι τα φορέματα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη. Είναι ιδανική επιλογή για γυναίκες που νιώθουν περήφανες και θέλουν να αναδείξουν την πλάτη τους, φορώντας εξώπλατα με βαθύ άνοιγμα φορέματα. Η εμφάνιση, όμως, του σουτιέν μπορεί να χαλάσει το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει το φόρεμα. Για να μην αποχωριστείτε τη στήριξη, που σας προσφέρει το σουτιέν σας, αλλά και για να μη χαλάσετε το αισθητικό αποτέλεσμα του φορέματος, μπορείτε να επιλέξετε διάφανη λωρίδα πλάτης!

Η διάφανη λωρίδα πλάτης είναι η καλύτερη επιλογή για φορέματα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διάφανη λωρίδα σε σουτιέν που κουμπώνουν μπροστά, ενώ η λωρίδα στην πλάτη δεν θα επηρεάζει το αποτέλεσμα, καθώς δεν θα φαίνεται όπως η κανονική λωρίδα του σουτιέν. Η διάφανη λωρίδα σιλικόνης είναι μια εξαιρετική επιλογή και για γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, που σίγουρα χρειάζονται τη στήριξη του σουτιέν τους.

4. Εξώπλατα Φορέματα με Μικρό Άνοιγμα στην Πλάτη

Αν σας αρέσουν τα εξώπλατα φορέματα, αλλά δεν είστε τολμηρές για βαθύ άνοιγμα πλάτης, τα εξώπλατα με μικρό άνοιγμα στην πλάτη είναι εξίσου όμορφα και σας δίνουν μια σικ εμφάνιση. Και σε αυτή την περίπτωση, η εμφάνιση του σουτιέν μπορεί να δώσει ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα στο υπόλοιπο σύνολο. Για να μην αποχωριστείτε το σουτιέν σας και τη στήριξη που σας χαρίζουν οι τιράντες σουτιέν, η επιλογή επέκτασης είναι ιδανική!

Η επέκταση σουτιέν έχει τη δυνατότητα να γαντζωθεί στο σουτιέν και να κουμπώσει πιο χαμηλά. Έτσι, θα μπορέσετε άφοβα να φορέσετε το αγαπημένο εξώπλατο φόρεμά σας, κρατώντας τη στήριξη που χρειάζεστε. Είναι μια ιδανική επιλογή ακόμα και για τις γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος.

5. Φορέματα Ντεκολτέ

Τα φορέματα ντεκολτέ προσφέρουν στη γυναίκα τη δυνατότητα να αναδείξει τη θηλυκή της πλευρά. Τα περισσότερα, όμως, χρειάζονται λίγο πιο στητό και μεγάλο στήθος, για να μπορέσουν να αναδειχθούν καλύτερα. Επειδή, κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να φορέσει τα φορέματα που της αρέσουν με αυτοπεποίθηση, το νούμερο του στήθους παύει να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα επιλογής.

Για να μπορέσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας ντεκολτέ φόρεμα, χωρίς να νιώθετε άβολα για το μικρό στήθος σας, υπάρχει λύση. Στο σουτιέν σας μπορείτε να προσθέσετε ενίσχυση στήθους, με μαξιλαράκια push up, που θα αναδείξει όμορφα το στήθος σας, προσθέτοντάς του 1-2 νούμερα, χωρίς να το καταλάβει κανείς!

Μην Κάνετε Εκπτώσεις στο Στιλ σας!

Όπως καταλαβαίνετε, όλες οι γυναίκες με μικρό ή μεγάλο στήθος, μπορείτε να φορέσετε φορέματα ή όποιο άλλο ρούχο θέλετε προσαρμόζοντας το σουτιέν σας, ώστε να μη φαίνεται, εάν όντως σας ενοχλεί η εμφάνισή του. Τις ίδιες συμβουλές μπορείτε να τις ακολουθήσετε με αντίστοιχα μπλουζάκια και τοπάκια, που δεν θέλετε να φαίνονται οι τιράντες ή η λωρίδα του σουτιέν στην πλάτη σας.

Ό,τι στιλ φορέματος ή μπλούζας προτιμάτε να βάλετε, στη συλλογή του Περί Βελόνας και Κλωστής θα βρείτε όλα αυτά τα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε για να πετύχετε τα αισθητικά αποτελέσματα, που επιθυμείτε. Προσαρμόστε τα κατάλληλα στο σουτιέν σας και ετοιμαστείτε για λαμπερές και γεμάτες αυτοπεποίθηση εμφανίσεις!

Κάλυμμα Θηλής για Ανοιχτό Φόρεμα
    0
    Καλάθι Αγορών
    Άδεισμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα
      Calculate Shipping
      Cookie Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.